2 Ağustos 2008 Cumartesi

Cellatına Aşık Olan Cumhurun Memleketi


Cellatına aşık olan bir ülkeyiz biz. Elbette kahramanlarımız olmuştur. Onlar'a bağlanmış Onlar'ı sevmiş, bazılarının yolundan gitmiş olanlarımız vardır. Peki her kahraman sahiden kahraman mıdır? Yoksa kahramanlık kavramı bir belediye otobüsünün ağustostaki ter kokusu kadar rahatsız edici mi oluyor bu günlerde?

Eli silahlı adamları severiz örneğin. Beyaz bereli çocuk örneğin: O.S. yani... Geçen zaman O'nu Ogün Samast yapalı çok oldu zaten, 2 harfle anılamayacak kadar büyük bir insanlık suçu işledi ve bir insanın, yaşamaya çok bağlı olan bir insanın en temel hakkı olan YAŞAMA hakkını aldı elinden. Bizse O'na Türk bayrağı önünde o gururlu pozları verdirdik. Görüldüğü yerde kuduz it gibi vurulması gerekmezdi elbette; ama kuduz bir itten tek farkı bizim insan olmamız olmalıydı, itle İT oğlu İT olmak gereksizdi. Bugün alperenler, ülkücüler Alparslan Arslan'ı, Ogün Samast'ı, Erhan Tuncel'i yüceltirken "Hepimiz Ermeniyiz, Hepimiz Hrant'ız" diyen kitleleri susturmaya çalışıyorlar. Oysa Almanya'da neo-nazi saldırısı üstüne "Hepimiz Türk'üz" diyebilen almanları nedense bilmiyorlar prime time'e malzeme bol mankenli ve bol ekonomik çıkar gözeten haberler yüzünden.

Bir de taşaklı celladımız var. Kendisi K.E. Genç kızlara tecavüz ettirmek, cinsel organlarına su sıktırmak, yaş büyütüp cinayet işlemek gibi bufalolukları olan bu şahsı tanımamak mümkün değil. Kendisi muhtemelen işkencedeki çıplak bedenlerinden ilham aldığı kadınları çizerek para kazanıyor şu günlerde Üçkuyular'daki lüks evinde!

Adamlar işlerini iyi yapıyor deyip ak-yolsuzlukları görmezden gelen halkı, başka kime vereceğim deyip senelerdir Baykal'a oy atan sözde sosyal demokratları saymıyorum. Onlar cellatlarının mütecavüz olduğu zavallı zihinler idamı bekleyen..

Siz siz olun kimin sizi sevdiğiyle kimin sizi fena halde sevdiğini ayırt etmeyi öğrenin. Bakarsınız hiçbirimiz insan değiliz hepimiz ayıyız kişilerince vurulabilir, darbecilerce hülleyle yargılanırsınız.

sarphanuzunoğlu

0 yorum:

 
Elegant de BlogMundi