31 Ağustos 2008 Pazar

Star Wars The Clone Warss

Bu bir animasyon filmidir… Her şeyin ötesinde bunu belirtmekten büyük keyif duyuyorum, çünkü bir çok bu tarz filmin daha yapılmasını isteyenlerdenim. Bunun boku çıkarılmış bir modadan farklı, sıradışı bir akım olduğunu düşünüyorum.

Star Wars bana kalırsa tarihin en iyi serisidir. İki üçleme de birbirinden güzel, olay örgüsü bakımından eşsiz ve izlenmeye değerdir. George Lucas, Star Wars’ı endüstrileştirme döneminin son ürününü dünyanın Tim Burton gibi dehalar sayesinde yükselen Animasyon Trend’ine katılarak veriyor. Star Wars Klon Savaşları bir Jedi’larla Sith’lerin mücadelesinin küçücük bir kısmını harika efektlerle ele almış süper bir film.

Her şeyin ötesinde Türk izleyicisi Obi Wan Kenobi’yi filmlerdeki orjinal sesinden dinleyecekler. Obi Wan ve Anakin’le Anakin’in yeni padavan’ı Asokha da izleyiciyi mest edecek gibi duruyor. Jedi’larda artan kibirin Asokha’ya yansıması da bu filmin göze çarpanlarından. Grafik olarak bekleneni veren Star Wars The Clone Wars her şeyin ötesinde eğlencelik bir filme göre çok iyi.

Biraz daha Star Wars öyküsü istiyorum diyenler için ideal bir film olmuş bu. Zaman seçimi doğru mudur yanlış mıdır vizyon için bilinmez ama en kısa zamanda Klon Savaşları’na gidip zekanın en iyi biçimde kullanıldığı içine bir sürü hinliğin de eklendiği bu filmi izlemek lazım

0 yorum:

 
Elegant de BlogMundi