4 Ekim 2008 Cumartesi

BİR EFSANENİN GERİ DÖNÜŞ HABERİ


Yıllardır oynanan strateji oyunu STARCRAFT severlerine bir süpriz yaptı.STARCRAFT 2 hazırlıkları neredeyse tamamlandı ve BLiZZARD ırklar arasındaki dengeyi (bu denge starcraftı diğerlerinden ayıran en önemli özelliği) sağladığında oyunu piyasaya sürecek.Çıkış tarihi henüz bilinmesede yeni oyunun yolda olmasıSTARCRAFT severlerde müthiş bir heyecan yarattı.
Starcraft2 ilk oyunda olduğu gibi güç dengesine sahip 3 farklı ırktan oluşacakTerran, Protoss ve Zerg. Her biri için değişik yeni silahlar ve birimler mevcut olduğu gibi eskilere de yer veriliyor.
Oyunun açıklanan yeni özelliklerine gelince:
-Hızlı, vurucu ve mükemmel dengeli gerçek zamanlı çok oyunculu oynanabilirlikilk oyunun heyacanını yakalıyor ve geliştiriyor.
-Tamamen yenilenmiş ırklar: Protoss, Zerg, Terran.-Her ırk için yeni birimler ve yeni oyun dinamikleri.
-Hikaye modlu tek oyunculu senaryo.
-Yeni üç boyutlu grafik motoru sayesinde çok sayıda ordu ve birimle bile yüksekperformans.
-Yenilenmiş çok oyuncu desteği ile daha rekabetçi yeni özellikler ve battle.netüzerinden desteklenen rakip bulma arayüzü.
ilk oyunla alakalı bir not:
Blizzard 1998 - 2007 yılları arasında Starcraft:Brood War başlığından12 milyon kopya satıldığını açıklamıştır, Starcraft uluslararası anlamdaözellikle çoklu oyuncu kısmı ile, bilgisayar dünyasında tarikat benzeri bir oyuncu kitlesi toplamıştır. -severek oynuyoruz efendim :))

0 yorum:

 
Elegant de BlogMundi