5 Ekim 2008 Pazar

Modern Zaman İnsanları: Part 1 Kuşhan's Bloody Diary

Trendlerin gidişatını belirlediği bir dünyada yaşıyoruz ve nereye gideceğimize dair soruları bize soran birini bile bulamıyoruz. Çünkü biz bu soruların cevaplarını vermekten de bunları sormaktan da aciziz. Farkındaysanız öncelikle başkasından medet umdum. Cümlelerimiz bile kendimizden umudu kesmişken bizden nasıl bir gelecek beklenebilir?

Aslında bizim beklentilerimiz o kadar da yüksek değil, hiçbiriniz (Gökhan Gönül hariç) Lamborghini'yi hayatının merkezien oturtmuyor. Elbette ki o bizden biri değil, yılda 1 milyon dolar alan bir adamdan bahsediyoruz. Biz 1 ytl'yi düşürünce arayanlardanız, yoksa hepimiz fish çekilişinin sonuçlarını mı takip ediyoruz (Hedef kitleyi bilememek!).

Öncelikle şu zayıf modern seksi kadınlarla başlayalım. Siz onlara öyle diyorsunuz diye kendilerini öyle zannediyorlar, yağ aldırıp güzelleşeceğine inanan makyajla büyüleyici olacağını düşünen bu insanlar ne kadar zekidir ne kadar normaldir bilinmez ama böyle bir güruh var ve ne yazık ki MR. KUŞHAN'ın kliniğinde ölümle biten bir hayata sahip olabiliyorlar.

Modernitenin bu kadar acımasız olacağını hiç düşünmemiştim. Hayat standartlarını yükseltmek ya da yüksekmiş gibi göstermek adına hayatın ta kendisini kaybetmek bana kalırsa o kadar da mantıklı değil. Tabi zengin ailelerin güzelleşme meraklısı kızlarına kızmalıyız.

Bu arada aklıma bir soru geliyor basın bu konuda sayın Ayşe Arman'ı neredeyse hiç eleştirmedi, aman ya O'na da bir şey olsaydı mantığıyla yaklaştılar. Tamam sizin cici kızınızdır Arman. En cafcaflı işlerinize koşturursunuz onu; ama resmen reklamını yaptığı ve zamanında sizin de gazetenize reçetesini ek olarak verdiğiniz adamın diyetisyen bile olmaması, yaptığı işin ortadalığı sizi ve vicdanınızı biraz olsun incitmiyor mu?

Tabi ki Ayşe Arman konusunda şaşırmadım. Sol meme yanağı tartışılan bir insanın gazeteci gibi davranıp sorgulaması beklenmemeli zaten.

Ölen insanın ailesinin başı sağ olsun elbet; ama umarım 15 Şehit verişimiz bu olaydan daha akılda kalıcı olur.

0 yorum:

 
Elegant de BlogMundi