30 Eylül 2008 Salı

Fenerbahçe 0 : 0 Dinamo Kiev : Bye bye happiness

Fenerbahçe'nin bu seneki aman yenilmeyeyim karşı takıma oynatmayayım hastalığı Aragones'le mi geldi bilinmez ama daha kendi sahasındaki ilk Şampiyonlar Ligi Maçı'nda etkilerini gösterdi.

Emin olunabilir ki bu kadar defansif oynayan ve kapanan bir takım karşısında gol atmak zor; ancak kaçan 3 net pozisyon hem moralleri bozdu hem de takımın gole ve başarıya olan inancını azalttı sanırım.

80+ : BİR FENERBAHÇE HASTALIĞI

Şu kesin ki Fenerbahçe hasımları (rakiplik kavramını Üç Büyükler'in algılayamaması) Galatasaray ve Beşiktaş gibi son dakikalarda gol bulmayı beceremiyor; aksine oyun disiplininden kopuyor. Bugün gol yememiş olsa da 66 80 arasındaki performansla 82. dakikadan sonraki performans arasında dağlar kadar fark var.

EN BÜYÜK SORUN ATAĞA KALKAMAMAK

Şu kesin ki Aurelio gibi rakip alana girip pozisyon üretebilecek akıllı paslar verebilecek, derin pas yapıp kader değiştirecek bir oyuncunun eksikliği hissediliyor.

Varlığı da yokluğu da yetmeyen Josico gibi adamların eklenmesiyle performans değişir mi bilinmez. Semih ve Deivid'siz Fener isterse efsanevi forvetleri olsun, bir işe yaramıyor, ağır oyunuyla bir yere varamıyor.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

çok sıradan çok acemi bi yorum..cidden herkes bi futbol profu..

Adsız dedi ki...

çok doğru bir yorum. düzeysiz yorumlar ise iğrenç.

sarphan uzunoglu dedi ki...

Di mi? Ne biçim yorum yapamamışım. Tüh lan bana.

 
Elegant de BlogMundi