7 Eylül 2008 Pazar

Rasim Ozan Kütahyalı'ya Açık Mektup!!

Öncelikle kendisini tanımama şansına erişmiş olanlar için:
Rasim Ozan Kütahyalı  "Deniz Gezmiş Hareketi'nin humaniter, enternasyonalist ve demokrat bir ruh miras bırakmadığı iddiasıyla başlayan yazı, deniz gezmiş ve arkadaşlarının kullandığı ulusalcı ve milliyetçi dilden alıntılar yapıyor ve onların da farklı bir "cunta" beklentisinde olduğunu, 27 mayıs darbesini kutsadıklarını, şiddete bulaşan bir sol hareket yarattıklarını hatırlatıyor. bir hukuk cinayetine kurban gittiklerini ama kullandığı dilin ideolojik zemininin bizzat şiddete müsait olduğunu belirtiyordu. bugünün, "demokrat" solcularının bu "dil" ile hesaplaşamadıklarını iddia ediyordu. ve deniz gezmiş'in kullandığı dilin bugünün "yabancı düşmanı" ulusalcı "solcu"larını beslediğini savunuyordu."
- - - - 
İşte Mektup Kardeşim!!

Başkalarına bok atarak yükselme ekolünün son temsilcisi olarak, üretmenin tadına varamamış tatmin olmamış bir ego olarak, kaç siteye yazmış olursanız olun bir hiç olarak kalacaksınız.

Bu yüzden ekol olmuş, başarmış, emek vermiş, hatırası yaşayan insanları karalamaya çalışan, kirletmeye çalışan o böceklerden biri olarak kalacaksınız.

Maaşınızı ödeyenlere küfredeceğiniz günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Fatih Altaylı ile aranızda bir fark kalmayacağı günleri bekliyorum.

Bazı insanların yüzüne tükürülür, bazı insanlara bu bile yapılmaz.

Ne yazık ki son iki kategori arasında seçim yapacak gibi yazıyorsunuz. Sayın Belge'nin yazdıklarından feyz alın. Gazete köşelerini istila eden ve aslında boşluk dolduran yazılarınız üslup ve içerik bakımından yetersiz.

Deniz Gezmiş'i Cumhuriyet Gazetesi'ni suçlamak gerçekten çok kolay. Elbette hatalar göz önünde tutularak yazılmalı; ancak öyle bir yazıyorsunuz ki yazınızın tümü hata.

TSK'ya çatmak Taraf'ın trendlerinden biri, bunu biliyoruz zaten. En iyi şekilde uyguladığınızı görüyorum. Yolunuz açıktır; ancak bilin ki gazeteciliğin etiğinde bu yok. Hangi bölümden mezunsunuz bilmiyorum; ancak köşe yazarlığı bu değildir. Yıldıray Oğur denen Genç Siğil (evet siğil) ve siz orada ne arıyorsunuz acaba? Merak içerisindeyim.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

BU OROSPU EVLADI ICIN MEKTUP FAZLA OLMUS KARDESIM.ELLERINE SAGLIK

 
Elegant de BlogMundi