5 Eylül 2008 Cuma

Reklam Arası Dizi Eleştirileri No: 1 - Aşk-ı Memnu

Yeni sezon hepimize hayırlı olsun ağalar. Bu sezon da karşımızda 100'e yakın dizi göreceğimizi tahmin ediyorum; ama korkmayın, her zaman haklı çıkan bir insan değilim, çoğunlukla çıkarım. 
İlk dizimiz 4 Eylül 2008 Akşamı Kanal  D'de yayınlanarak reklam arası dizi kuşağına hoş bulduk birader zaten bu meydan bize tanıdık diyen bu kez içinde ne yazık ki Müjde Ar barındırmayan Aşk-ı Memnu. Sarmadı diyemem, sardı. Özellikle süreyi kısa tutmaları, başroldeki kızın performansının Hatırla Sevgili'ye göre yaklaşık ON KAT artmış olması gönüllerde diziye yer açtı. 

Aşk-ı Memnu'da her şeyin ötesinde Selçuk Yöntem faktörü var. O ses bizi bitirendir ey dostlarım. Bugün kadınların entel, güzel şiir okuyan sevgili arayışının sebebi O ve O'nun gibilerdir. Doğal olarak abimizin Elf Ormanı haricinde neler yaptığının bilincinde değilim ; ancak dizideki performansı ve kendisinden küçük bir kıza tutkunluğu Şehrazat'ın ne kadara vereceği probleminden daha ilgi çekici olacaktır muhtemelen. Yeni bir trendi tutturması açıkçası beni korkutuyor Selçuk Yöntem'in. Dizinin diğer isimlerinden biri de Kıvanç Tatlıtuğ. Ben bu abimize cinsiyetimden ötürü biraz kıl kaparım. Behlül denen yavşak karakter bu adamın üstüne fena halde oturmuş kanımca ya da o zaten oturmuşmuş da Kıvanç'ı diziye iliştirmişler. Her ne herzeyse. Dizide Selçuk Yöntem'in kızını oynayan ex Genco insanı ise diziye bence ayrıca güzellik katmış. Kendisini babasına hayran kız triplerinde izlemek hoşuma gitmedi değil. Allah herkese babasını seven kız nasip etsin. Çünkü babalar arada sevilmeyesi oluyor, en azından bu münferit bir tespittir.



0 yorum:

 
Elegant de BlogMundi