12 Temmuz 2008 Cumartesi

Küçük Fethullah'ın Timsah Gözyaşları

Küçük Fethullah'ı artık hepimiz tanıyoruz. Cühelanın arasından yükselişi, nura bulanmış bir kızartma edalı kişiliği, açtığı sözde Türk - İslam misyoneri okullarıyla Fethullah on numara bir tarikat bebesi, süper kişilik. O'nu küçük kılan ise gözünden eksik olmayan, mazlumluğunu ele veren ve durmak bilmeyen o gözyaşları. Peki Fethullah neden ağlıyor?

http://img141.imageshack.us/img141/6759/hocaefendiee1.jpg

Konu hakkında bir kısım tezlerim var:

1- Sözde cebine bir kuruş sokmayan dershanelerindeki öğrencilerin şişirme başarılarının gururu.
2- RTE ve çetesinin mücadelesinin çeşitli gereksiz kurumların kuvvetler ayrılığı ilkesinden aldıkları gücünden darbe yemesi.
3- Bu fotoğrafın Fethullah'ın Papa'ya "Siz bizi yetim bıraktınız." demesinden hemen sonra çekilmiş olma ihtimali. (En aşağılık olan bu mu?)
4- Komplo teorilerine inanan Fethullah'ın yaş geçti artık cumhurbaşkanı olamam hüznü.
5- Türk toplumunun ağlayan insana karşı gardını düşürdüğü gerçeği.

Kim ağlarsa ağlasın, isterse anamıza bacımıza söven ağlasın biz böyleyiz kardeşim. Ağlayınca sanki canımız ciğerimiz oluyor insanlar. 500 Irak vatandaşını öldüren Amerikan Askeri uçağındaki askerlerin ülkelerine dönüşlerindeki sevinç gözyaşlarını paylaşıp, sıla özlemi demeyeniniz var mı? Peki sılası elinden alınanlar, evlerinde taş taş üstünde kalmayanlar kimin umrunda?

Fethullah ve kadrocu yapısının açıkta bıraktığı memurlar, özel sektör çalışanları, eskiden tüm müşterilere açık olan şimdi ise sadece kapalılara açık olan turizm işletmeleri sizin içinizi açıyor mu? Ağlıyor bak, içiniz açılsın, üzülür...

0 yorum:

 
Elegant de BlogMundi