5 Temmuz 2008 Cumartesi

Zaman E-Gençleri

Bu yazı hiçbir nurcu baskı altında olmamamdan dolayı yazılmıştır. meraklısına duyurulur.

Skandalların ardı ardına ve fena halde değişik zamanlamalarla patladığı, an itibariyle klavyeye her basışımın bana bir ay öncesinden %21 daha çok kaybettirdiği kesin sadece. Öyle ki bilgisayar başında geçirdiğim zamanı sorguluyorm ve soruyorum:

Bu zam (%21) darbe değildir de nedir? Zaten dünyanın en pahalı petrolünü kullanıyoruz, dünyanın en pahalı interneti her ay çok güzel beyaz kağıtlarla evimize gelip bizi haşırdatıyor, vdsl ayağına 1 mbps internet sefilleri oynuyor ve kimse buna darbe demiyor. Youtube dnstube olarak isim değiştirmeyi planlıyordur muhtemelen Türkiye için.

Tabi ki bu zamlar sadece dağıtımcı firmalara ve devlete yarıyor. Enflasyon düştü ayağına memura ek zam da hoş bir sada oluyor.

YOUTUBE KİMLER İÇİN ZARARLIDIR?

İşte tam burada bu soru devreye giriyor. Acaba youtube kimler için zararlı. Hurşit tolon'un açıklamasından bir hafta sonra Hrant'ı vuranlar için mi, Yunan'ların Atatürk'ü aşağıladıkları videoyu görenler için mi yoksa PKK videolarını görüp etkilenip kürt olduğunun farkına varanlar için mi?

Benim gördüğüm kadarıyla tek sorun Atatürk'e yapılan hakarettir. Çünkü bir insan Kürt ise bunun bilincine Youtube'da bir videoyla varmaz. Bir insan cahil ise ülkücü ya da alperenci tayfanın eline düşmesi zaten lolipop çocuk ilişkisi gibi basittir.

Uluslararası bir mesele olarak Yunanistan'la aramızda süren dava bizi Youtube'a yasakçı yapan korkarım ve bu da hiç geçecek gibi durmuyor.

1 yorum:

Beysim ÖZTÜRK dedi ki...

youtube giremezsek ordaki videolari nasil sikayet edecegiz..sacmalik bu youtube yasagi..

 
Elegant de BlogMundi